Fermaatti kuoro - Kalajoki

Uutisia

Ruamjai- ja Fermaatti-kuoron yhteiskonsertti Talven taika on monen osan summa. Se muodostuu nipistävän pakkastuulen vihellyksestä, hiljaisuudesta, kauneudesta, joiuista, kansanmusiikista, manauksesta ja kesän kaipauksesta. Tässä konsertissa kuultavat kappaleet on valittu ilolla, huolella ja hartaudella. Suuri osa kappaleista löytyy myös Ruamjain uudelta, viime syksynä julkaistulta levyltä. Kuoroja johtavat Iina Karjalainen ja Soili Autio. Liput 10€/hlö. Olette sydämellisesti tervetulleita!
Kevään ohjelmistoon kuuluu viikoittaisten harjoitusten lisäksi kuoroleirejä sekä esiintymisiä. Ensimmäinen kuoroleiri on 10.-11.1. Kalajoella. Tammi-helmikuun vaihteessa Ruamjai-kuoro vierailee, kouluttaa sekä konsertoi Kalajoella. Huhtikuussa yhteistyössä Vetelin poikakuoron kanssa on kaksi kirkkokonserttia. 12.4. Vetelissä ja 19.4. Kalajoella.
Fermaatti-kuoron joulukonsertti, Joht. Soili Autio, säestäjänä Minna-Liisa Kaattari ja solisteina Emma ja Pia Räihälä. Ohjelma 10€. Saatavana myös Fermaatin äänitteet ´Tuntisin mie tuulen` 5€ ja `In Excelsis´ 10€. TERVETULOA!