Fermaatti kuoro - Kalajoki

Uutisia

Fermaatti-kuoro suunnittelee osallistumista kuorofestivaaleille Italiaan 22.26.6.2016. Asian tiimoilta pidetään kuorolaisille ja heidän vanhemmilleen info Pohjankylän koulun ruokalassa tänään torstaina klo 19. Kahvitarjoilu, tervetuloa!
Jouluenkelit-konsertin sävelten myötä Fermaatti-kuoro kiittää kuluneesta vuodesta. Oli hienoa saada olla mukana Saara Aallon ja Teemu Roivaisen taidokkaassa joulukonsertissa Kalajoen kirkossa. Hyvää joulua ja onnekasta uutta vuotta 2016!
Saara Aalto ja Teemu Roivainen tarjoavat tänä Jouluna unohtumattoman konserttielämyksen Jouluenkelit-kiertueellaan! Viime vuoden menestyskiertue toteutetaan tänä vuonna yhä useammalla paikkakunnalla! Luvassa on upeita maailmanluokan tulkintoja suomalaisista ja kansainvälisistä joululauluista. Joka konsertissa on myös mukana paikallinen lapsikuoro! Tämä taianomainen konserttielämys tuo Joulun luoksesi! Saara Aalto on mm. The Voice of Finlandista tuttu, virtuoosinen laulaja, joka on konsertoinut yhdessä mm. Andrea Bocellin ja Jose Carrerasin kanssa. Teemu Roivainen on vuoden 2014 tangokuningas, joka on hurmannut Suomen kansan upealla äänellään ja karismallaan!