Fermaatti kuoro - Kalajoki

Uutisia

Suomeni laulut -konserttiin Pohjankylän koululle 8.12. klo 19 on ostettavissa ennakkolippuja Kalajoki-messuilta 10.-11.6. Tapahtuma-osastolta. Fermaatti on mukana osastolla Chorus Vallis ja Soilat-kuorojen kanssa. Lipun hinta on 15€. Myynnissä myös kuorojen levyjä. Tervetuloa!
Chorus Vallis, Fermaatti ja Soilat-kuoro esiintyvät sekä Ylivieskassa että Kalajoella Soili Aution johdolla. Luvassa potpuri tunnettua suomalaista populaarimusiikkia itsenäisen Suomen jokaiselta vuosikymmeneltä. Ylivieska Akustiikka 3.12. ja Kalajoki Pohjankylän sali 8.12. Liput ostettavissa Akustiikan konserttiin jo Lipputoimiston kautta, www.lipputoimisto.fi. Kalajoen konserttiin ennakkoliput myynnissä Kalajoki-messuilla 10.-11.6. Tervetuloa!
Fermaatti osallistui Sulasolin laulujuhlille Hämeenlinnassa. Viikonlopun ohjelmassa oli sekä konsertteja että tutustumista Hämeen linnaan. Ikimuistoinen kokemus oli pääjuhla, jossa kaikki lähes 3000 kuorolaista lauloivat sekä yhdessä että eri kuoromuodoissa puolustusvoimien varusmiessoittokunnan säestyksellä.