Fermaatti kuoro - Kalajoki

Uutisia

Chorus Vallis, Fermaatti ja Soilat-kuoro esiintyvät sekä Ylivieskassa että Kalajoella Soili Aution johdolla. Luvassa potpuri tunnettua suomalaista populaarimusiikkia itsenäisen Suomen jokaiselta vuosikymmeneltä. Ylivieska Akustiikka 3.12. ja Kalajoki Pohjankylän sali 8.12. Liput ostettavissa Akustiikan konserttiin jo Lipputoimiston kautta, www.lipputoimisto.fi. Kalajoen konserttiin ennakkoliput myynnissä Kalajoki-messuilla 10.-11.6. Tervetuloa!
Fermaatti osallistui Sulasolin laulujuhlille Hämeenlinnassa. Viikonlopun ohjelmassa oli sekä konsertteja että tutustumista Hämeen linnaan. Ikimuistoinen kokemus oli pääjuhla, jossa kaikki lähes 3000 kuorolaista lauloivat sekä yhdessä että eri kuoromuodoissa puolustusvoimien varusmiessoittokunnan säestyksellä.
Tuhannet laulajat ja soittajat kokoontuvat toukokuussa 2017 Hämeenlinnaan musisoimaan yhdessä. Viikonlopun aikana saadaan nauttia niin amatöörien kuin ammattilaistenkin taidonnäytteistä. Suureen osaan juhlatapahtumista on yleisöllä vapaa pääsy. Juhlien teemana on Suomi soi! Hämeenlinnassa juhlitaan 100 vuotta täyttävää Suomea ja 95 vuotta täyttävää Sulasolia. Myös reformaation merkkivuosi huomioidaan juhlien ohjelmassa. Sulasolin Laulu- ja soittojuhlat ovat osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.