Fermaatti kuoro - Kalajoki

Uutisia

Kuoro laulaa kesämusiikkisarjan konsertissaan tuttuja suomalaisia ja ulkomaisia lauluja.Konsertin alussa kuullaan Judit Petykon oppilaiden, Helmi Joenväärän ja Vilma Kotiahon esittämä kesäinen pianosoolo, Erkki Melartinin Perhosvalssi. Fermaatti-kuoro osallistui toukokuussa Sulasolin Suomi Soi 100v. -laulujuhlille, jossa kuoro konsertoi yhdessä Lapuan mieskuoron kanssa Vanajan kirkossa. Konsertin ohjelmistosta kuullaan mm. Gabriel Linsenin säveltämä ja Sakari Topeliuksen sanoittama Kesäpäivä Kangasalla, jossa solistina laulaa Ronja Juola. Konsertissa kuullaan myös Paul Simonin klassikko Bridge Over Troubled Water, jonka vaativasta pianosäestyksestä vastaa kuoron vakituisena säestäjänä toimiva Minna-Liisa Kaattari. Konsertin vapaaehtoinen ohjelmamaksu ohjataan Kalajoen seurakunnan musiikkityön hyväksi. Lämpimästi tervetuloa!
Uudet laulajatytöt (5-lk ja vanhemmat) ovat tervetulleita pe 18.8. ja 25.8.klo 17 alkaen Pohjankylän koulun musiikin luokkaan laulutilaisuuteen. Kuoro on osa Taiteen perusopetusta kansalaisopistossa ja hyväksytään lukiolaisille ns. soveltavana musiikin kurssina ja musiikkiopiston opiskelijoille yhtyeopintoina. Lisätiedot kuoronjohtaja dir. cant Soili Autiolta. Tervetuloa mukaan!
Suomeni laulut -konserttiin Pohjankylän koululle 8.12. klo 19 on ostettavissa ennakkolippuja Kalajoki-messuilta 10.-11.6. Tapahtuma-osastolta. Fermaatti on mukana osastolla Chorus Vallis ja Soilat-kuorojen kanssa. Lipun hinta on 15€. Myynnissä myös kuorojen levyjä. Tervetuloa!