Fermaatti kuoro - Kalajoki

Uutisia

Uudet laulajatytöt (5-lk ja vanhemmat) ovat tervetulleita pe 18.8. ja 25.8.klo 17 alkaen Pohjankylän koulun musiikin luokkaan laulutilaisuuteen. Kuoro on osa Taiteen perusopetusta kansalaisopistossa ja hyväksytään lukiolaisille ns. soveltavana musiikin kurssina ja musiikkiopiston opiskelijoille yhtyeopintoina. Lisätiedot kuoronjohtaja dir. cant Soili Autiolta. Tervetuloa mukaan!
Suomeni laulut -konserttiin Pohjankylän koululle 8.12. klo 19 on ostettavissa ennakkolippuja Kalajoki-messuilta 10.-11.6. Tapahtuma-osastolta. Fermaatti on mukana osastolla Chorus Vallis ja Soilat-kuorojen kanssa. Lipun hinta on 15€. Myynnissä myös kuorojen levyjä. Tervetuloa!
Chorus Vallis, Fermaatti ja Soilat-kuoro esiintyvät sekä Ylivieskassa että Kalajoella Soili Aution johdolla. Luvassa potpuri tunnettua suomalaista populaarimusiikkia itsenäisen Suomen jokaiselta vuosikymmeneltä. Ylivieska Akustiikka 3.12. ja Kalajoki Pohjankylän sali 8.12. Liput ostettavissa Akustiikan konserttiin jo Lipputoimiston kautta, www.lipputoimisto.fi. Kalajoen konserttiin ennakkoliput myynnissä Kalajoki-messuilla 10.-11.6. Tervetuloa!