Fermaatti kuoro - Kalajoki

Uutisia

Fermaatti osallistuu toukokuussa 2018 Islannin Reykjavikissa järjestettävään Norbusang-kuorofestivaaliin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy seuraavasta linkistä (klikkaa otsikkoa...)
Kuoroharjoitukset ovat pyörähtäneet käyntiin jokaviikkoisilla perjantaiharjoituksilla. Kuoroon on tullut kolme uutta kuorolaista ja kaikkiaan kuorossa laulaa tällä hetkellä 30 tyttöä. Vanhemmille ja kuorolaisille on tulossa lähiaikoina sähköpostia tulevista syksyn ja kevään tapahtumista, myös tulevasta Islannin kuoromatkasta.
Kuoro laulaa kesämusiikkisarjan konsertissaan tuttuja suomalaisia ja ulkomaisia lauluja.Konsertin alussa kuullaan Judit Petykon oppilaiden, Helmi Joenväärän ja Vilma Kotiahon esittämä kesäinen pianosoolo, Erkki Melartinin Perhosvalssi. Fermaatti-kuoro osallistui toukokuussa Sulasolin Suomi Soi 100v. -laulujuhlille, jossa kuoro konsertoi yhdessä Lapuan mieskuoron kanssa Vanajan kirkossa. Konsertin ohjelmistosta kuullaan mm. Gabriel Linsenin säveltämä ja Sakari Topeliuksen sanoittama Kesäpäivä Kangasalla, jossa solistina laulaa Ronja Juola. Konsertissa kuullaan myös Paul Simonin klassikko Bridge Over Troubled Water, jonka vaativasta pianosäestyksestä vastaa kuoron vakituisena säestäjänä toimiva Minna-Liisa Kaattari. Konsertin vapaaehtoinen ohjelmamaksu ohjataan Kalajoen seurakunnan musiikkityön hyväksi. Lämpimästi tervetuloa!